Pravilnik o zasebnosti

POLITIKA ZASEBNOSTI

Z vsem spoštovanjem do vaše zasebnosti, zahtevamo nobene osebne podatke, ko ste ga obiskali blackjack77slovenia.com. Kljub temu pa, če je v teku bodisi preiskave v zvezi z izdelkom, ali v okviru posla na tem spletnem mestu se informacije, ki jih zagotavljajo zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom in vas bomo obvestili o tem, kako se bodo ti podatki uporabljeni. Spodnja izjava pojasnjuje prakse informacij na spletni strani.

OBSEG

Izjava pokriva vsa področja blackjack77slovenia.com, ki se nahajajo na blackjack77slovenia.com (strani). Informacije, ki jih je prejel v skladu s praksami zbiranja podatkov na spletni strani so informacije, ki jih posamezniki na blackjack77slovenia.com, ki je zunaj trgovine, poslovne ali poklicne dejavnosti posameznikov (z informacijami).

Hiperpovezave, ki se nahajajo na spletnem mestu so lahko v in iz drugih spletnih strani, vključno z, vendar ne omejeno na strani, povezane s blackjack77slovenia.com. blackjack77slovenia.com nima nobene odgovornosti za politiko ali vsebino drugih spletnih strani o zasebnosti. Svetujemo vam, da pregleda politiko zasebnosti vsakega podjetja, preden se odloči, da predloži ali pošljete svoje osebne podatke. Nadaljnje podrobnosti o hiperpovezave Site lahko najdete na pogoji uporabe na spletni strani.

INFORMACIJE

Podatki, ki jih (blackjack77slovenia.com) zbrati lahko delijo v dve kategoriji:

Informacije za sledenje, zbrane, ko uporabnik brska po tem spletnem mestu.

Osebni podatki zagotavljajo uporabniki na prostovoljni osnovi.

sledenje Informacije

Sledenje informacije se samodejno in sistematično zbirajo strani. Podatki se zbirajo na ogled dejavnosti spomenikov, obiskane strani, čas, porabljen na spletni strani in strani, obiskovalci so bili s hiperpovezavami iz.

V zbira strani sledenje informacij anonimno. Spletno mesto ne poveže nobene osebne podatke s temi podatki.

Sledenje Podatki se zbirajo s spletnega strežnika dnevnikih in piškotke za. Spletni strežnik prijavi zbirajo podatke o dejavnosti na spletni strani. Piškotek je paket podatkov, ki se uporablja za sledenje, avtentikacijo in vzdrževanje določene informacije o uporabnikih, razstave (nastavitve mestu itd). blackjack77slovenia.com sledi ponovnih obiskov spletnega mesta s pomočjo piškotkov. računalniki obiskovalca so dodeljeni piškotke, brez zbiranja osebnih podatkov o uporabniku računalnika, razen če ni posebej določeno, ki jih uporabnik sam na prostovoljni osnovi.

Sledenje Informacije se uporablja za izboljšanje oblikovanja spletnega mesta in vsebine z analizo statistike obiska.

Osebne informacije

Z osebnimi podatki nam kažejo uporabnikov ime, e-poštni naslov in tudi dodatne informacije, ki niso obvezna. Osebni podatki se lahko zbirajo na nekaterih straneh Site če želi obiskovalec vprašal blackjack77slovenia.com vprašanje na spletu, pri prenosu programske opreme, ali oddajo naročila za vpis.

Poleg tega lahko Osebni podatki se zbrali kot del vloge tekmovanja.

Osebne podatke, ki se uporablja za namene promocije, uprave, vključno z, vendar ne omejeno na preverjanje in obvestila o zmagovalcev.

Uporaba informacijskih

Informacije, ki so na tem spletnem mestu se uporablja za zagotavljanje uporabnikom z novimi blackjack77slovenia.com storitev in / ali promocij, ki menimo, da v interesu uporabnika. Informacijski se lahko delijo v zaposlenih, agentov, samostojnim podjetnikom ali drugih blackjack77slovenia.com povezanih / nepovezanih subjektov in / ali poslovnim partnerjem, ki nastopajo v imenu strani z namenom izpolnjevanja in / ali ladijskega naročilnico, popust ali nagrado . Osebni podatki se ne delijo z ne- blackjack77slovenia.com spletnih strani, razen če je to potrebno, kot pri dokončanju transakcije. blackjack77slovenia.com ne prevzema nikakršne odgovornosti za politiko zasebnosti drugih spletnih strani, in pušča predmet je potrebno njihovo soglasje za zdravljenje osebne podatke kot zaupne poslovne informacije z razumevanjem, da se lahko in se ne sme uporabljati za druge namene, razen za opravljanje svoje posebne namene in neposredna funkcija.

Navodila za povratni e-mail naslovi se uporabljajo za pošiljanje odgovorov na e-pošto in vprašanja, ki jih dobivamo, kakor tudi za zagotavljanje posodobitve storitev in obveščanje o dodatnih promocije in ponudbe.

Osebni podatki se lahko pokazala, kadar je to potrebno v skladu z zakonom, ali pa v dobri veri našli potrebne ukrepe, tj za uveljavitev ali uporablja pravila in pogoje, za zaščito pravic, varnost ali premoženje blackjack77slovenia.com.

blackjack77slovenia.com ne izključuje možnosti nakupa / prodaje premoženja naših / drugih podjetij v teku časa. Transakcije nekakšen pogled gostujočega osebnih podatkov kot le poslovno sredstvo. Poleg tega se lahko podatki prenesejo v primeru ali kadar so blackjack77slovenia.com ali vseh svojih sredstev kupil ali predmet likvidacije v stečaj.

varstvo podatkov

Visoko so profesionalni varnostni sistemi za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do ohranili točnost podatkov in zagotovili pravilno uporabo informacij. Sistemi, ki se uporabljajo na tej spletni strani v skladu z najnovejšimi standardi varnosti in vključujejo potrebne elektronske, fizične in vodstvene postopke, ki pomagajo varovati podatke, zbrane na spletu in za zagotovitev in zagotavljajo njegovo pravilno uporabo.

Kljub temu pa zaradi dejstva, da lahko ni podatkov popolnoma brezplačno na internetu, ne moremo zagotoviti, da bodo podatki, predloženi za nas popolnoma varno in varno. Uporabnikom zagotavljajo informacije na lastno odgovornost. blackjack77slovenia.com stalno ocenjuje in vrednoti sposobnosti novih tehnologij pri zagotavljanju dodatno zaščito podatkov.

Dostop do osebnih podatkov

Osebne podatke, ki nam se ne sme uporabljati ali delijo, razen če v naslednji izjavi drugače. Če ne želite prejemati informacije od blackjack77slovenia.com, kliknite tukaj za odjavo.

Pravica do sprememb Izjava o zasebnosti

blackjack77slovenia.com ima in si pridržuje pravico, da spremeni to izjavo kadarkoli. Spremembe morajo biti učinkovite prav z njihovo objavo na spletni strani. Zadnja posodobitev 24. februarja 2009 ni prišlo do sprememb, ki z vsebino te izjave.

popup

Prejmite impresiven bonus iz varne spletne igralnice