Pogoji uporabe

POGOJI UPORABE

SPREJEM POGOJEV

blackjack77slovenia.com (Site) je na voljo vsem uporabnikom. Informacije, dokumenti, reference in programska oprema (materiali) ter storitve, ki tu veljajo naslednji pogoji uporabe. V primeru, da uporabnik v skladu s 21., mora prebrati to knjigo v prisotnosti staršev ali zakonitega skrbnika. V primeru, da uporabnik ali uporabnikov starš / zakoniti skrbnik strinjate s temi pogoji in pogoji, morate prenehati z uporabo spletnega mesta od zdaj naprej. Z uporabo spletnega mesta ali katerega od materialov ali storitev, samodejno se strinjate s pogoji uporabe. blackjack77slovenia.com si pridržuje pravico do spremembe in spremeniti pogoje uporabe po lastni presoji. Če boste nadaljevali z uporabo spletnega mesta po morebitnih spremembah pogojev uporabe, se šteje, da se navede, da se strinjate vse spremembe. Poleg tega je vsaka uporaba materialov, ki se uporabljajo za nekaj posebnih pravil, veljajo dodatni pogoji, kot jih je opisano tukaj, v pogojih uporabe. Vse dodatne in dodatni pogoji bodo vključene s sklicevanjem v naslednjih pogojev uporabe. Kršitev katerega koli od teh pogojev uporabe bo vodila do avtomatičnega prenehanja dovoljenja in dostop do spletnega mesta, in uporabnik mora uničiti vse preneseno ali natisnjeno gradivo iz strani.

INTELEKTUALNA LASTNINA

V Marks (ki vključujejo logotipe, blagovne znamke in storitvene znamke), na voljo na spletni strani so last blackjack77slovenia.com ali druge tretje osebe. Vsaka uporaba znamk v lasti strani za tretje osebe, je prepovedano. Materiali in Storitve blackjack77slovenia.com so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi zakoni o intelektualni lastnini, zato je vsaka nepooblaščena uporaba od njih šteje kot kršitev teh zakonov. blackjack77slovenia.com uporabniki nimajo nobenih izrecnih ali naznačenih pravic iz vseh patentov, avtorskih pravic, blagovnih znamk ali poslovnih skrivnosti informacije v zvezi z materiali ali / in storitev. Vsaka uporaba (npr ponovno pisanje, kopiranje in prevajanje) informacij najdete na spletni strani (na primer dokumenti in fotografije), brez pisnega dovoljenja strani je prepovedana. Vsak od opremljanju informacijskega tem zakonu pa ne donacijo ali zagotavlja nobene licence na podlagi vseh avtorskih pravic in patentov.

Pošiljanje kakršnihkoli materialov, podatkov, tehnike, ideje ali koncepte (povratnih) na spletni strani, se uporabnik strinja in potrjuje, da:

povratnih ne vsebujejo in zaupnih informacij;

blackjack77slovenia.com ne namerava ali opravljati kakršno koli obveznost kakršnegakoli izrecnega ali implicitnega zaupnosti glede na povratne informacije;

blackjack77slovenia.com je in ima pravico uporabiti ali razkriti nobenih povratnih informacij za kakršen koli namen v lastni presoji po vsem svetu;

se Odzivi postanejo last blackjack77slovenia.com, brez obveznosti kakršne koli vrste za uporabnika;

blackjack77slovenia.com ne zagotavlja odškodnine ali povračila vseh vrst.

Garancije in

Stran vsebuje vseh uporabljenih materialov in storitev, "KOT JE". BLACKJACKDOC.COM ZAVRAČA VSE IZRECNE ALI GARANCIJE, VKLJUČNO vendar ne omejeno na izrecna jamstva za prodajo in primernosti za določen namen, v celotnem obsegu, KI GA DOVOLJUJE VELJAVNA ZAKONODAJA. BLACKJACKDOC.COM NI in ne zagotavlja LAHKO, DA NITI NA MESTU; Kakršno koli vsebino, materiali, informacije, izdelke (vključno s programsko opremo) in / ali storitev na voljo za vas na ali preko spletnega mesta; STREŽNIKI; Ali preko e-pošte, prejete od BLACKJACKDOC.COM so brez VIRUSI IN / ALI DRUGE škodljiv DELI BLACKJACKDOC.COM nima nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki lahko nastane Z UPORABO mesta ali katere koli vsebine, informacij, gradiv, izdelkov (vključno programska oprema) in / ali storitve so vam na voljo na ali prek spletnih mest, vključno, vendar ne omejeno na NAKLJUČNO, KAZENSKO, NEPOSREDNO, POSREDNO IN POSLEDIČNO ŠKODO, VKLJUČNO vendar ne omejeno na škodo, ki bi lahko povzročile IZGUBO PODATKOV ALI DOBIČKA, TUDI ČE opozoril MOŽNOSTI TAKE ŠKODE. UPORABNIKI IZRECNO RAZUMETE IN SE STRINJATE, da je uporaba te spletne strani je NA NJIHOVO LASTNO ODGOVORNOST.

Morebitne napake, vključno s tehnično in drugo, tipografske napake ali nepravilnosti so možne. blackjack77slovenia.com si pridržuje pravico do spremembe storitev in gradiva na spletni strani kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Materialov in / ali storitve na spletni strani so lahko zastareli in blackjack77slovenia.com se ne obvezuje, sploh za posodobitev te materiale ali storitve.

Vse povezave do spletnih strani tretjih oseb, ki niso v nadzor ali odgovornost blackjack77slovenia.com.

blackjack77slovenia.com ne predstavlja niti na kateri koli drugi spletni strani, na katero se lahko odločijo, da imajo dostop in biti povezan s pomočjo te strani. Povezave na tej spletni strani so na voljo zgolj kot ugodnost, in blackjack77slovenia.com nima ali potrjuje in ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino teh spletnih strani.

ODŠKODNINA

Uporabniki Strinjate se in držite blackjack77slovenia.com in vse to je lastniki, hčerinske družbe, podružnice, solastnike blagovnih znamk, zastopniki ali drugimi partnerji in zaposleni neškodljiva od vseh obveznosti, izgube, terjatve ali povpraševanja, vključno z razumnimi odvetniškimi stroški, ki jih koli tretjino stranka zaradi ali ki izhajajo iz uporabnikov vsebin predloži, post ali oddajna preko spletnega mesta (vključno z, vendar ne omejeno na vse uporabniške vsebine), njihova uporaba spletne strani, njihova povezava na spletno stran, njihova kršitev pogojev uporabe, ali njihovo kršitev katere koli druge osebe, je ali zakonske pravice podjetja.

popup

Prejmite impresiven bonus iz varne spletne igralnice