Blackjack77 Team in Delovna filozofija

Spletne igralnice so danes vse bolj priljubljene. Med vsemi igralniškimi namiznimi igrami je največje povpraševanje po blackjacku, saj ponuja najugodnejše kvote. Za razliko od igralnih avtomatov in rulete blackjack zahteva nekaj znanja in spretnosti. Zato je naš cilj, da vam pomagamo pri učenju osnovnih pravil blackjacka in učinkovitejših strategij od strokovnjakov v igralniški industriji. To vam bo pomagalo pri sprejemanju bolj racionalnih odločitev in povečanju vaših dobitkov v spletnih igralnicah.

Spletna stran Blackjack77, ki jo je leta 2019 ustanovila naša ambiciozna ekipa, je namenjena pokrivanju vseh ključnih vprašanj o obvladovanju blackjacka, od pravil in osnovnih strategij do varnih praks pri igranju iger na srečo. Bralce vabimo, da razširijo svoje znanje in izboljšajo veščine blackjacka med igranjem profesionalnih demo iger, ki jih je izbrala in preizkusila naša ekipa.

Uredniška ekipa

 • ________

  Avtor in glavni urednik

  Abraham Davis je eden od naših avtorjev in odgovorni urednik pri podjetju Blackjack77. Delal je kot razvijalec programske opreme za več podjetij za igre na srečo. Abraham je navdušen igralec blackjacka in pokra, zato je svoje poklicne izkušnje in igralno znanje uporabil, da bi Blackjack77 postal najboljši vir informacij za igralce spletnih igralnic.

  Sestavil je tudi funkcionalnost Blackjack House Edge Calculator, funkcionalnost za napredne igralce, ki vam pomaga videti vaše in igralniške kvote v določeni igri blackjacka, ki jo igrate.

 • ________

  Vodja oddelka za pisanje

  Joanna Nelsen vodi ekipo piscev, ki skrbijo za to, da so vsebine, ki jih zagotavljamo, dobro napisane, pravilne in resnične. Joanna ima novinarsko in poslovno izobrazbo, spletne vsebine pa piše že več kot devet let. Poleg tega jo zanimajo spletne igralnice in z veseljem preizkuša nove različice svojih najljubših igralniških iger. Z leti je postala spretna pri pomoči ljudem pri razumevanju zapletenih načel iger na srečo in pri sprejemanju racionalnih in dobro argumentiranih odločitev, ko gre za igre na srečo. Joanna ima rada blackjack zaradi ravnovesja med izračunanim tveganjem in strateškimi odločitvami.

 • ________

  Igralniška analitičarka

  Maria Kowalski je igralniška analitičarka v naši ekipi za pregled igralnic. Živela in študirala je v Parizu, Amsterdamu in Krakovu ter govori pet jezikov. Preden se je pridružila naši ekipi, je delala na področju tržnih raziskav in analitike. Njena živahna osebnost jo skupaj s pozornostjo do podrobnosti, temeljitim raziskovanjem in vztrajnostjo uvršča med najboljše strokovnjake v naši ekipi. Kljub natrpanemu urniku Maria uživa v različnih dejavnostih, kot so igranje blackjacka na pontonu, fotografija, psihologija in meditacija.

 • ________

  Igralniški analitik

  Annisa Aksoy je ena od naših igralniških analitičark, ki raziskuje nove igralnice na podlagi naših smernic in meril kakovosti, preverja ključne parametre ter skrbi za ažurnost in točnost igralniških zapisov. Preden je prevzela vlogo igralniške analitičarke, je prehodila dolgo pot od predstavnice službe za pomoč strankam, informacijske službe za pomoč uporabnikom, službe za obračun plač in operativne službe.

  Annisa rada potuje, zlasti v Italijo, kjer je tri leta preživela v Firencah. S prijatelji rada igra poker in z velikim navdušenjem spremlja vse teniške turnirje, saj je to njen najljubši šport že več kot 15 let!

 • ________

  Vodja projektov odgovornega igranja na srečo

  Vincent Martin živi v Hamburgu in ima bogate poklicne izkušnje na področju poslovnih zadev, trženja, pokra in športnih stav. Vodi naše projekte odgovornega prirejanja iger na srečo in ureja najrazličnejša vprašanja pri izboljšanju trenutnih standardov, sodeluje tudi v procesu analize in ocenjevanja igralnice.

  Vincent uživa v mreženju, igranju nogometa s prijatelji ali petanke z družino, potovanjih in branju dobrih knjig.

Izberemo le najboljše igralnice

Ko poiščemo spletne igralnice, se prepričamo, da ocenimo različne dejavnike, ki jih ponujajo. Tako vam priporočamo le varne spletne igralnice, ki zagotavljajo najboljšo igralno izkušnjo.

 • BANČNIŠTVO IN VARNOST

  Zavedamo se, kako pomembno je, da so vaši osebni in finančni podatki varni. Med našim postopkom ocenjevanja preverimo, ali imajo igralnice veljavno šifriranje SSL, posebno pozornost namenimo preverjanju licence igralnice, da se prepričamo, da jo je izdal zakoniti regulator, preverimo, ali igralnice urejajo neodvisni organi, kot je eCOGRA, in preizkusimo igre, da se prepričamo, da niso prirejene. Prepričamo se tudi, da je postopek vplačila enostaven, da so plačila obdelana precej hitro in da lahko izplačate dobitke v roku, ki ga navedejo igralnice.

 • BONUSI IN PROMOCIJE

  Naši igralniški analitiki preverjajo vse vrste bonusov, ki jih ponujajo igralnice. Izberemo igralnice z najvišjimi dobrodošlimi bonusi in poskrbimo, da so pogoji bonusov pošteni. Nenehno spremljamo, kako pogosto vsaka igralnica svojim članom ponuja nove bonuse in posebne spodbude. Preverjamo tudi programe zvestobe igralnic in ocenjujemo, ali so njihove ugodnosti res poštene in ugodne za igralce.

 • MOBILNA IZKUŠNJA

  Igre v igralnicah z napravami iPhone, Android in tabličnimi računalniki testiramo, da se prepričamo, da se 1) igre hitro naložijo, 2) so dobro optimizirane za majhne zaslone, 3) so posebni bonusi, ponujeni uporabnikom mobilnih naprav, res na voljo, 4) se igralniške aplikacije hitro naložijo, imajo dobro postavitev in širok izbor iger.

 • PODPORA STRANKAM

  V postopku ocenjevanja preverimo politiko zasebnosti igralnice, da bi razumeli njihove standarde varstva podatkov in se prepričali, da so osebni in finančni podatki igralcev v njihovih rokah varni. Poskušamo navesti le igralnice, ki zagotavljajo podporo strankam 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Naša ekipa vzpostavi stik z igralnicami prek telefona in klepeta v živo, da se prepričamo, da zagotavljajo hitre in dobro informirane odgovore.

Pošljite nam sporočilo

 • Ime
 • E-naslov
 • Predmet

Želim prejemati bonus ponudbe

popup

Prejmite impresiven bonus iz varne spletne igralnice

€300